Kern Microtechnik Kern Microtechnik

Kern Microtechnik GmbH har haft succes på verdensplan med innovative produkter og tjenester ”Made in Germany” i mere end 50 år.

 

Når du køber en KERN-maskine, bliver du automatisk en del af KERN-familien. Inden for rammerne af dette teknologiske partnerskab vil vores eksperter ledsage dig fra planlægningen til implementeringen af ​​din komplette produktionsproces, inklusive start af serieproduktion - i hele din maskines levetid.

KERNs  historie

Rødderne går tilbage til 1962, hvor virksomheden Kern Microtechnik blev grundlagt af Kurt Kern som en præcisionskontraktproducent til den fremvoksende højteknologiske industri. I dag udvikler og producerer virksomheden Kern Microtechnik højpræcisions-CNC-bearbejdningscentre på værktøjsmaskinbygningen i Eschenlohe til fremstilling af dele, hvor μ betyder noget. På kontraktfabrikken Kern Murnau løser vi de sværeste opgaver inden for avanceret bearbejdning med vores Kern CNC-bearbejdningscentre og den nyeste måleteknologi. Kvalitet, pålidelighed og den konstante drift til at skubbe grænserne for, hvad der er muligt, er hjørnestenene i vores iværksætteraktiviteter.

 

 

 Downloads:

KERN kan i år fejre 60 års jubilæum !

 

 

Suveræn performance på alle parametre, herunder temperaturstyring. 

 

 

Læs mere HER om KERNs samarbejde med IWC - International Watch Company, en virksomhed grundlagt i Schweitz og med mere end 100 års erfaring indenfor fremstilling af high end armbåndsure.

Virksomheden stiller store krav til finish og detaljegraden er høj. Et ur består af mere end 100 små dele, hvor alt skal fremstilles i højeste kvalitet. 

Hver enkelt urplade kan bestå af op til 220 processer, udført på et meget lille område.

Det stiller krav til både de dygtige urmagere og ikke mindst maskinerne.

Valget af KERN er et både sikkert og innovativt valg. KERNs maskiner - KERN Micro HD sikrer sammen med IWCs dygtige team,  at produkterne altid fremstilles med største nøjagtighed og akuratesse.