Kern Microtechnik Kern Microtechnik

Kern Microtechnik GmbH har haft succes på verdensplan med innovative produkter og tjenester ”Made in Germany” i mere end 50 år.

 

Når du køber en KERN-maskine, bliver du automatisk en del af KERN-familien. Inden for rammerne af dette teknologiske partnerskab vil vores eksperter ledsage dig fra planlægningen til implementeringen af ​​din komplette produktionsproces, inklusive start af serieproduktion - i hele din maskines levetid.

KERNs  historie

Rødderne går tilbage til 1962, hvor virksomheden Kern Microtechnik blev grundlagt af Kurt Kern som en præcisionskontraktproducent til den fremvoksende højteknologiske industri. I dag udvikler og producerer virksomheden Kern Microtechnik højpræcisions-CNC-bearbejdningscentre på værktøjsmaskinbygningen i Eschenlohe til fremstilling af dele, hvor μ betyder noget. På kontraktfabrikken Kern Murnau løser vi de sværeste opgaver inden for avanceret bearbejdning med vores Kern CNC-bearbejdningscentre og den nyeste måleteknologi. Kvalitet, pålidelighed og den konstante drift til at skubbe grænserne for, hvad der er muligt, er hjørnestenene i vores iværksætteraktiviteter.

 

 

 

 

 

Downloads:

KERN kan i år fejre 60 års jubilæum !

 

 

Suveræn performance på alle parametre, herunder temperaturstyring.